Om Studentum

I tvivl om studievalg

I tvivl om studievalg? Studentum viser dig vej i uddannelsesjunglen!

Her på Studentum.dk er vi klar til at inspirere dig til at vælge rigtigt, når du skal foretage en af de største beslutninger i dit liv: dit studievalg. Det gælder uanset om du kommer direkte fra folkeskolen, gymnasiet eller måske allerede har været ude i verden eller snuse til arbejdsmarkedet.

Vi klæder dig på til at finde din drømmeuddannelse - og til at gøre din studietid til det perfekte fundament for din fremtidige karriere. 

Find den rette uddannelse for dig

På Studentum.dk har vi samlet alt inden for uddannelse på ét sted. Her finder du:

Du sporer dig nemt ind på dine valgmuligheder ved at bruge vores søgefunktion. Her kan du sortere i mulighederne ved at søge på fx uddannelsestype, studieretning eller sted. Du kan frit kombinere flere parametre for at skræddersy dine søgeresultater eller bruge fritekstsøgefeltet.

Kom hurtigt i kontakt med en studievejleder

Når du har fundet en uddannelse, der interesserer dig, har vi gjort det nemt for dig at få hurtigt svar på dine spørgsmål. Udfyld formularen på siden og tryk 'Send'. Så vil en studievejleder fra skolen vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Inspiration til dit valg af uddannelse

På Studentum arbejder vi benhårdt på at være mere end en søgetjeneste; gennem interviews med studerende og nyuddannede i job, guides, tests, undersøgelser og artikler dækker vi alt, hvad du kan få brug for at vide, når du søger uddannelse. Alt det finder du i Studieguiden.

Nordens største søgetjeneste

Det er tre svenske studerendes drøm om at hjælpe andre til at finde deres drømmeuddannelse, der i 2001 blev til Studentum.se. I dag finder du Studentum i Sverige, Norge, Finland, Holland og Danmark. Det gør os til Nordeuropas største søgetjeneste inden for uddannelse. Søger du uddannelse i udlandet, er vores globale søgetjeneste, Educations.com, det sted, du skal søge.

Studentum.dk en del af Educations.com Media Group (EMG). I 2016 hjalp EMG 28 millioner besøgende med at sende 700 000 forespørgsler til 4 000 uddannelsesudbydere i 40 lande.

Skal Studentum være en del af jeres online markedsføring?

Kontakt os på info@studentum.dk eller 53 54 63 04 og find ud af, hvordan vi på Studentum kan hjælpe jer i kontakt med potentielle nye studerende, der leder efter netop jeres uddannelser.

> Læs mere om hvad Studentum kan tilbyde 

Senest opdateret: 13 mar 2018

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide