Fotograf uddannelse

15 jan 2012
SPØRGSMÅL
Hej!
Jeg går lidt med tanken om at uddanne mig som fotograf, og vil super gerne gøre det i udlandet. Men da jeg ikke score topkarakter i engelsk, ville jeg høre om i havde nogle ideer, muligheder eller lign.
Mvh Pernille Bartholdy

Svar:

Hej Pernille

Her kan du finde information om fotograf uddannelser i udlandet. Du kan også se fotograf uddannelser og kurser i Danmark her. Hvis du vil blive bedre til engelsk kan du altid tage et enkeltfag i engelsk, så du bliver bedre til engelsk. Ellers kan du kontakte skolerne og høre, hvad de kræver af engelsk kompetencer.

Det lyder meget spændende, så held og lykke med det,

mvh Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide