studie og arbejde i USA

14 dec 2011
SPØRGSMÅL
Jeg er 16 og er igang med mit første år på stx og kunne vildt godt tænke mig, at studere et halv år til et helt, i usa. Da jeg er under 18, får jeg jo ikke SU, og tvivler derfor på om pengene til det, er der. Er det muligt at få et arbejde derover? Hvad er prisen for det hele samlet? Hilsen Mette

Svar:

Hej Mette

Det er helt sikkert muligt at få et arbejde i USA. Spørgsmålet er bare hvor du vil arbejde og hvad du vil arbejde med. Du kan også vente til du er over 18 og måske startet en uddannelse og så kan du tage et semester som udvekslingsstudent derovre?

Håber det var svar på dit spørgsmål,

mvh Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide