Hvad kræver det at tage en uddannelse til farmakonom?

01 dec 2011
SPØRGSMÅL
Hey jeg vil gerne være farkonom men hvad kræver det. Kræver det et gennemsnit eller skal man bare have bestået en gymnasiel uddannelse? Kan man søge ind til farmakonom skolen på Hillerød eller skal det være til et apotek?

Svar:

14 mar 2014

Hej

Hvis du vil tage en uddannelse til farmakonom, så skal du have bestået en studentereksamen og det kan både være en sproglig studentereksamen og en matematisk studentereksamen. Du kan tage en uddannelse til farmakonom på Pharmakonom skolen i Hillerød, og her kan du kontakte dem for mere information om farmakonom uddannelsen.

Held og lykke med det,

mvh Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide