Fjernundervisning

09 nov 2011
SPØRGSMÅL
Hej, jeg har spørgsmål til fjernstudie. Jeg er bosat i udlandet og har derfor ikke mulighed for at deltage i undervisning. Findes der uddannelser jeg kan sidde her og læse? Jeg har 10. klasse og HF. Mvh Karin

Svar:

Hej Karin

Du kan se alle fjernundervisningsuddannelser her. De fleste fjernundervisnings uddannelser kan du læse fra for eksempel udlandet, men det er lettest, at du finder ud af, hvad du vil læse via fjernundervisning, og så kontakter du den pågældende skole nederst på deres skoleprofil på Studentum.dk.

Held og lykke med det,

mvh Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide