Kunne godt tænke mig at læse til lærer - HF læreruddannelse

29 sep 2011
SPØRGSMÅL
hej. jeg kunne godt tænke mig at læse til lærer. jeg er 35 år mand, osv osv. har altid arbejdet. dog som håndværker, og er nu kommet til skade med min ryg, og kan få noget revalidering til uddannelse, dog max 5 år, har desværre kun 9 kl folkeskole, er der nogle løsninger på dette. hilsen ronni bruun.

Svar:

14 mar 2014

Hej Ronni

Det lyder spændende med lærerfaget. Du kan tage enkeltfag og supplere din 9. klasse. Du kan læse på VUC vestegnen på et forberedende hf lærerkursus eller i VUC Lyngby på et forberedende hf lærerkursus. Hvis du bor i Jylland, så kan du søge efter VUC-uddannelser i Jylland. Med et forberedende lærerkursus, vil det være lettere for dig at læse til lærer. 

Held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide