Engelsk uddannelse

25 sep 2011
SPØRGSMÅL
Hej

Jeg overvejer at søge ind på engelsk studiet i Kolding eller Odense.

Jeg går udfra at undervisnigen er baseret meget i starten på grammatik og forståelse af tekst, samt oversætteslse, men hvordan er undervisningen? Er det klasseundervisning som man husker det fra gymnasiet hvor man sidder med bog og skal læse op? Eller er det mere frit hvor man diskutere tingene i eksempelvis grupper eller klasse, eller er det næsten kun forelæsninger man er til?

Grunden til at jeg spørger, er fordi at jeg kan læse mig frem til at man ikke har helt vildt mange lektioner i de forskellige semestre, og vil derfor høre hvordan der undervises i de lektioner man har?

Jeg kan læse mig frem til at i København er der ikke baseret særlig meget på det sproglige, da man ser det som en forudsætning for at man starter der, og de opfordrer også til at man har et semester i udlandet, da dette vil hjælpe, er det på samme måde i Odense eller Kolding?

mvh
Henrik

Svar:

Hej Henrik

Du kan læse mere om engelsk uddannelser her. Med hensyn til undervisningsform, så er det nemmest at du kontakter uddannelsesinstitutionerne og spørger til deres engelskuddannelser. Ofte er det sådan at på videregående uddannelser har du både klasseundervisning i for eksempel engelsk grammatik og store forlæsninger i engelsk historie osv. 

held og lykke med det,

mvh Tina på Studentum

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide