Markedsføring og salg som fjernundervisning

09 aug 2011
SPØRGSMÅL
Hej. Jeg er en mand på 55 år.
Har taget handelslære, markedsføring og sælgerkurset m.v. Jeg vil gerne lære noget mere om marksdsføring og rådgivning. Er der nogen der kan give mig nogle gode råd, vil jeg være glad. Det skal være på fjernundervisning. M.v.h. Andreas j. Petersen

Svar:

Hej Andreas

Det lyder spændende, at du vil lære mere om markedsføring og rådgivning. Jeg kan anbefale, at du læser her om markedsføring som fjernundervisning. Du vil kunne information om optagelseskrav, og du kan vælge mellem forskellige uddannelser inden for markedsføring og rådgivning. De fleste er akademiuddannelser som du kan tage som fjernundervisning. 

Held og lykke med det, 

mvh Tina på Studentum. 

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide