Hvilke krav er der for optag til pædagoguddannelsen?

03 aug 2011
SPØRGSMÅL
Hej!
jeg har 10 klasse, og FHS(1 år på handelsskole) og tekniske skole) jeg vil meget gerne uddanne mig Pædagog, kan man take 1 år , der hvor man har fagene som kræves til at at studere Pædagog?
MVH Vanja

Svar:

14 mar 2014

Hej Vanja

På de fleste pædagoguddannelser skal du have en gymnasiel uddannelse eller HF. Du kan også komme ind, hvis du har 4 gymnasielle fag for eksempel dansk A, engelsk B, samfundsfag C og et valgfrit fag på C-niveau.

Pædagoguddannelsen tager 3 år og er en professionsbachelor i pædagogik. Du kan læse mere om uddannelsessteder og uddannelsen her.

mvh Tina på Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide