Hvad kan jeg bruge min diplomuddannelse i psykologi til?

29 jul 2011
SPØRGSMÅL
Hej
Jeg er uddannet pædagog i 2000, dvs. uden bachelor. Derefter har jeg en Diplomuddannelse i psykologi og en meritlæreruddannelse med liniefag i dansk og dansk som andetsprog. Hvad kan jeg bruge min uddannelse til udover at undervise i folkeskolen?

Svar:

13 mar 2014

Hej Karin

Det kommer helt an på, hvad der interesserer dig og om du vil læse videre eller heller skaffe dig noget erhvervserfaring inden for et andet område. En diplomuddannelse i psykologi burde kunne give dig andre jobmuligheder, hvis du ikke længere vil være folkeskolelærer. Du kan jo tage kontakt til dit uddannelsessted og høre, om de har nogle erfaringer med, hvad du kan bruge uddannelsen til. Mulighederne er sikkert mange - det gælder bare om at finde dem.

Held og lykke med det,

mvh Tina på Studentum

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide