Legater til udlandet

26 jul 2011
SPØRGSMÅL
Hej jeg er blevet optaget på en top-up bachelor på La Trobe uni i Melbourne.. Kan i fortælle mig hvilke legater jeg har mulighed for at søge i dette tilfælde? Jeg er uddannet multimediedesigner feb 2011 og læser top-up i Media studies. Jeg er blevet optaget pr. 13/2 2012 og har sendt min ansøgning om godkendelse af uddannelsen til su.. Hilsen Thea

Svar:

Hej

Du kan kigge i legatbogen enten online, legatbogen.dk, eller købe den. Studenterguiden kan også hjælpe dig med legater til udlandet. Du kan også søge på nettet efter udlandslegater og finde mere information.

Held og lykke med det,

mvh Tina Fisker

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide