Bachelor i sygepleje - Relevante leder- og projektlederuddannelser?

29 jun 2011
SPØRGSMÅL
Hej
Jeg går på sygeplejerske uddannelse i Roskilde mangler 1 år af min uddannelse.

Jeg har igennem hele min uddannelse haft lyst til at skifte uddannelse, da jeg ikke trives med uddannelsen, så nu vil jeg finde ud af mine muligheder. Jeg har en social og sundhedsassistent samt en del erfaring i udlandet med arbejde på konferencecenter. og nu 2 år af en bachelor i sygepleje

Jeg vil utrolig gerne arbejde med ledelse og projektledelse. Jeg elsker at organisere og sætte rutiner for medarbejdere. Jeg ved ikke hvilken uddannelse som vil passe for dette ønske, kan I hjælpe mig med dette, evt. forslag til uddannelsesretning?

Med venlig hilsen
Caroline Jæger Rasmssen

Svar:

14 mar 2014

Hej Caroline

Det lyder som nogle interessante overvejelser, du har. Der findes mange muligheder inden for ledelse og projektledelse, og måske er nogle kortere kurser noget for dig? Der findes akademiuddannelser på handelsskoler der tilbyder lederuddannelser, som er af kortere varighed med et internationalt fokus.

Du kan også tage en diplomuddannelse i ledelse, og det er altid en god idé at kontakte skolen for at høre, hvilke adgangskrav som findes. Men du har helt klart en solid baggrund til at tage en kortere lederuddannelse, og så tæller erfaring jo også en hel del.

mvh Studentum

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide