HG Voksen - kontoruddannelse

18 jun 2011
SPØRGSMÅL
jeg har 10 klasse og efg basis året fra 1982 er den for gammel til at bygge videre på? og så har jeg ca 12 års joberfaring. Jeg kunne godt tænke mig at komme på kontor.

Svar:

Med din erfaring og basisåret fra EFG har du helt sikkert muligheder for at bygge videre. Hvis du vil uddannelse indenfor kontor er det en HG-voksen (merkantil) du skal have. Jeg vil anbefale dig til at tage kontakt til din nærmeste handelsskole.

Her kan de hjælpe dig med en kompetenceafklaring for at vurdere hvor lang tid uddannelsen vil tage for dig baseret på din erfaring og kompetencer.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide