Kosmetolog fra Art of Style i Kolding

16 jun 2011
SPØRGSMÅL
Håber der er en derude som kan hjæle mig. Jeg har søgt ind på skolen Art of Style i Kolding, på kosmetolog linjen(privat udd.). Jeg har lige haft en samtale med en fra Fællesudvalget, som informerede mig angående mine muligheder for job når uddannelsen er færdig. Samt også, hvorvidt jeg har tilladelse til selv at have elever engang i fremtiden. Er der nogen som evt. kan give mig svar på/eller kender nogen med uddannelse fra samme sted, som kan hjælpe mig? Vil gerne være sikker på, at den uddanelse faktisk kan bruges bagefter. venlig hilsen Kathrine fra Horsens

Svar:

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide