Er det muligt at studere idræt i frankrig?

04 maj 2011
SPØRGSMÅL
Jeg ville gerne vide hvor muligt det er for mig at studere i udlandet (paris). Jeg har en standby plads til idræt-studiet på ku, men kunne enormt godt tænke mig at blive (jeg bor pt i paris) i udlandet !? er det på nogen måde muligt at blive overflyttet med det samme, eller efter et halvt / et helt år ? hvordan fungere det? Tak
Sidsel Jensen

Svar:

14 mar 2014

At blive optaget på KU giver dig ikke automatisk mulighed for at kunne skifte til et Fransk universitet. Idræt på KU har et års valgfrihed mht. til udlandsophold, som kan anvendes til at studere i Frankrig. Det er dog meget optimistisk at tro at det kan lade sig gøre efter bare et semester. (ansøgningsprocessen kan ikke startes før du er optaget på KU).

Vil du læse i Frankrig (en hel uddannelse) er du nødt til at søge optagelse direkte til et Fransk universitet - på lige vilkår med franske studerende.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide