Engelskundervisning

13 mar 2011
SPØRGSMÅL
Hej. Jeg er en pige på 19 år der går i 3 g og har haft engelsk på A. Men med årene er jeg blevet dårligere og dårligere og da jeg bliver student til sommer og føler jeg har nogle mangler så ville jeg starte forfra med engelsk og lære alt det jeg gik glip af i folkeskolen og gymnasietuden. Jeg vil gerne læse til psykolog og det foregår med engelsk litteratur.
Hvad er mine muligheder og hvor langt tid tager det?

Svar:

Idet du allerede har engelsk på A-niveau har du desværre ikke så gode muligheder for at følge faget igen fra bunden. (på vuc vil der f.eks. være en betydelig brugerbetaling, idet du allerede har engelsk på a-niveau).

Derfor vil jeg vurdere at det du vil få mest ud af er et ophold på en sprogskole i et engelsktalende land.  Sprogskole-ophold kan tage alt fra et par uger til måneder afhængig af bl.a. dit niveau.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide