lokomotivfører hos DSB

01 mar 2011
SPØRGSMÅL
hej. jeg vil gerne tage lokomotivfører uddannelsen hos dsb, men for at få adgang skal man have en matematisk studentereksamen. jeg har taget en hhx uddannelse og den kan man ikke bruge i den forbindelse.
hvordan får jeg taget den uddannelse jeg skal bruge for at søge ind?

Svar:

DSB or Arriva har noget anderledes optagelseskrav til lokomotivføreruddannelsen end andre uddannelsessteder. Istedet for at binde adgangskrav til gymnasiale fag er det knyttet til gymnasiale uddannelser istedet.

Jeg vil råde dig til at kontakte DSB, og tage en dialog med dem om hvilke fag du skal supplere din HHX eksamen med for at være kvalificeret til at søge ind.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide