Merit til medicin i udlandet

23 feb 2011
SPØRGSMÅL
Er det muligt at få merit ved optagelse på lægenvidenskab ved et af universiteterne i Polen og derved starte på del 2, hvis man har en bachelor i medicin med industriel specialisering (Medis) fra Aalborg universitet. På AAU er bacheloren i medicin og Medis ens, og undervisningen foregår sammen.

Svar:

Spørgsmål om merit er altid lidt svære, idet det er uddannelsesstederne, som bestemmer hvorvidt merit kan gives. Jeg vil dog vurdere at der er gode muligheder, hvis du kan dokumentere at din bachelor er identistisk med med bachelor i medicin.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide