Juridisk videreuddannelse som politibetjent

10 feb 2011
SPØRGSMÅL
Ang. jura-uddannelse:

Jeg er uddannet politimand og har eksamen i strafferet, civilret og til dels retsplejeloven som vi bruger meget. Derudover er jura en naturligvi følge i mit daglige arbejde.

Jeg vil høre om der findes muligheder nogen steder til at læse fag indenfor juraens verden via nettet/fjernundervisning?

Da jeg har fuldtidsjob, kæreste+barn er det umuligt at læse jura ved at deltage aktivt i alle forelæsninger. Derfor vil jeg høre om der findes alternativer til at få en eksamen i jura, evt. i enkeltfag?

Mvh Martin

Svar:

Det er begrænset hvor megen juridiske fag som udbydes via fjernundervisning. Ingen af de Danske universiteter har juridiske enkeltfag udbudt som fjernundervisning.

Der findes fagmoduler i erhvervsret på akademiuddannelser, som kan gennemføre som fjernundervisning. Derudover har advokatsekretærernes uddannelsescenter en række juridiske fag som kan følges via fjernundervisning.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide