Kvote 1 og 2

03 feb 2011
SPØRGSMÅL
Kan man søge ind på både kvote 1 og 2 samme år? Jeg har været godt 10 år i udlandet og har derfor masser af erfaring samt uddannelse relateret til den ønskede uddannelse nu (fysioterapeut). Jeg har en HHx eksamen så egentlig kan jeg vel godt søge ind på kvote 1, men den blev afsluttet i 2001. Har siden masser af erhvervserfaring og uddannelse i Klinisk Massør og kropsterapeut som kunne hjælpe mig på kvote 2. Jeg vil utrolig gerne ind i år, så jeg frygter meget at jeg ikke kommer direkte fra afsluttet skolegang og måske ryger nederst i køen.

Svar:

10 feb 2014

Hvis du søger igennem kvote 2 bliver din ansøgning automatisk prøvet ved kvote 1 hvis du ikke optages igennem kvote 2.

Så er du i tvivl om hvorvidt dit karaktergennemsnit et godt nok skal du ALTID søge ind via kvote 2.

Læs mere om Kvote 1 og Kvote 2 her

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide