Guideskole i udlandet

15 jan 2011
SPØRGSMÅL
Hejsa

Jeg har overvejet at tage på Guideskole i udlandet, da jeg tror guidelivet vil være noget for mig.

Men sådan et kursus koster selvfølgelig penge! Så mit spørgsmål er:

Ved I om man har nogen mulighed for at få økonomisks støtte til sådan en tur (en form for SU eller lign.). En sådan tur vil koste fra 7000 - 18000kr hvilket er en del ...? Eller skal jeg i virkeligheden snakke med de rejsebureauer der udbyder guideskolerejserne...

Svar:

Det er ikke muligt at få økonomisk støtte til et ophold på guideskole. Der er dog en del guideskoler som giver jobgaranti, og betaler hele uddannelsesprisen tilbage når du efterfølgende du har arbejdet for dem i 6 måneder til 1 år.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide