Bygningsingeniør i USA

09 jan 2011
SPØRGSMÅL
jeg kunne godt tænke mig og uddanne mig til bygningsingeniør. Så jeg ville høre om det var muligt i USA og hvad kravene er

Svar:

Det er muligt at læse uddannelser i USA som svarer til bygningsingeniøruddannelsen (civil engineer)

For at kunne søge optagelse på et amerikansk universitet skal formentlig først lave en SAT eller ACT test, en TOEFL test og have penge til at betale for tuition. Ansøgning sker direkte til de universiteter du ønsker at studere på.

Det er dog ikke muligt at præcisere, idet optagelse af internationale studerende sker på baggrund af de respektive universiteters egne regler - dvs det kommer an på hvilket universitet du vil læse på.

Derfor er det første skridt at finde er universitet og kontake deres internationale kontor; eller kontakte en dansk agent, som kan hjælpe med processen (f.eks. har kilroy education aftaler med flere amerikanske universiteter)

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide