videreuddannelse

05 jan 2011
SPØRGSMÅL
hvad vil være oplagt for en anæstesiuddannet sygeplejerske,som har lyst til at videreuddanne sig med et job på deltid,ex.vis 32 timer. Jeg tænker på psykologi og kommunikation.
venlig hilsenfra mariann jeppesen

Svar:

Det er altid svært at sige præcis hvad vil være oplagt. Det vil formentlig være enten en diplomuddannelse eller akademiuddannelser; som begge er deltidsuddanelser og klassificeret som videregående voksenuddannelse. Der er mange muligheder indenfor begge typer uddannelse. Du kan f.eks. se på det udbud UCC har af diplomuddannelser eller NETAUs akademiuddannelser som inspiration.

Alternativt har vi en søsterside, som er mere fokuseret på kompetenceudvikling og efteruddannelse, som hedder finduddannelse.dk

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide