SU i USA

05 jan 2011
SPØRGSMÅL
Hej.
Jeg har et spørgsmål ang. SU i udlandet. Jeg har tidligere læst på Københavns Universitet fra 1997-2000 og igen ½ år i 2004. Jeg mangler 37, 5 ETC for at være færdig med min bachelor. Til august vil jeg gerne flytte 1 år til USA, med min kæreste og derfor færdiggøre min bachelor på Minnesota University... Jeg har stadig 19 klip tilbage, men det sidste ½ år da jeg læste, måtte jeg tage slutlån, fordi jeg ikke kunne få mere SU til den uddannelse.Hvis jeg vælger at læse i USA, er det så muligt at tage SU'en med?
Mvh.
Carina

Svar:

Hej Carina,

Hvis du ikke kan få SU i danmak, vil du heller ikke kunne få det i USA; da der er tale om den samme uddannelse. (jeg antager at du søger merit for de fag du har på minnesota university til din Danske bachelor). Der ydes SU i op til 12 måneder længere end den normerede studietid. Starter du på en ny uddannelse har du mulighed for at få SU, men aldrig mere end end sammenlagt 70 klip (inklusiv de klip du har anvendt).

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide