Fjernundervisning fra Canada

19 dec 2010
SPØRGSMÅL
Hej
Min familie og jeg flytter til canada i to år til marts og af den grund vil jeg gerne begynde på fjernundervisning. Kan jeg få su når jeg sidder i canada. Mvh Louise b

Svar:

Det kommer an på hvad du vil læse. Hovedreglen er at så længe der er tale om en SU-godkendt uddannelse, som betegnes som en fuldtidsuddannelse, kan du også få SU selvom du er i canada. Problemet er at mange uddannelser som er tilrettelagt som fjernundervisning ligeledes er tilrettelagt som deltids-uddannelser.

Er det på gymnasialt niveau (HF-fag) kommer det an på antallet af ugentlige fag (du skal have mere end 23 timer om ugen)

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide