Adgangsgivende gymnasiale uddannelser til indretningsarkitek

18 dec 2010
SPØRGSMÅL
Hej med dig
Hvilket gymnasiale uddannelser skal man have, for at være indretningsarkitekt?

Svar:

Det kommer an på hvor du vil studere. Der findes 2 private skoler som udbyder uddannelsen til indretningsarkitekt som fjernundervisning. På disse kræves ingen gymnasial eksamen for at blive optaget.

derudover findes der på danmarks designskole studieretningen rum og møbeldesign. Her skal du have en af følgende gymnasiale uddannelser: STX, HHX, HTX, HF eller tilsvarende; ligesom der skal aflægges optagelsesprøve. I visse tilfælde kan der dog dispenseres fra den adgangsgivende eksamen hvis danmarks designskole vurdere du har talent.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide