Hvilke muligheder har jeg i form af videreuddannelse?

02 dec 2010
SPØRGSMÅL
Jeg er færdiguddannet lærer om 6 måneder, men er i den senere tid blevet lidt i tvivl om mit valg. Hvilke muligheder har jeg i form af videreuddannelse?

Svar:

14 mar 2014

Du har faktisk rigtig gode muligheder i form af videreuddannelse som lærer. Der er flere kandidat uddannelser på universitetsniveau som du med din professionsbachelor kan søge. F.eks. har Danmarks pædagogiske universitet en række kandidatuddannelser som er målrettet imod personer med lærer eller pædagogbaggrund. Du kan se nogle af mulighederne her.

Derudover findes der en række pædagogiske diplomuddannelser, som kvalificerer dig til mere specifikke stillinger udenfor folkeskolen. UCC har et stort udbud og du kan læse mere om de muligheder her.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide