Studere musik i Frankrig

14 nov 2010
SPØRGSMÅL
Hej
Min søn vil godt studere Musik i Frankrig (helst Sydfrankrig) i et års tid. Han bliver færdig på Musiklinien på Bornholms Gymnasium nu til sommer. Han snakker flydende fransk. Har han mulighed for det? Kan han få SU?

Svar:

Hej,

Som udgangspunkt er det muligt at studere musik og få SU til det i Frankrig.

Som tommelfingerregel er det muligt at få SU med til uddannelser i udlandet, hvor tilsvarende uddannelser i danmark er SU-berettigede. At tage SU med til udlandet vil dog altid være noget som skal ansøges om hos SU-styrelsen. Derfor vil det første skridt være at finde en skole eller program, din søn kunne tænke sig at studere på, søge optagelse og derefter søge SU.

på følgende side kan I finde information om musikskoler i Frankrig: http://mundus.cramgo.net/Institutions.aspx

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide