Master på Istituto marangoni

14 nov 2010
SPØRGSMÅL
Hej.

Jeg er meget interesseret i masterprogrammet på istituto marangoni, men ved adgangskravene står at man skal have en universitetsuddannelse eller `post-diploma studies´. Kan i svare mig på hvad det er?
Jeg har en 2-årig videregående uddannelse fra KEA som designteknolog samt 4 års erhvervs erfaring med marketing og retail - er det adgangsgivende?

Mvh. Therese

Svar:

Som udgangspunkt er din baggrund adgangsgivende, da en universitetsgrad ikke er et absolut krav og arbejdserfaring ligeledes spiller en rolle for optagelse. Du vil dog skulle kunne fremvise et portfolio som dokumenterer dine evner og erfaring indenfor feltet.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide