Stewardesse

02 nov 2010
SPØRGSMÅL
Hej. Jeg er en 20 år gammel pige oprindeligt fra Island, men har boet i Danmark de sidste 2 ár. Jeg er lige flyttet til Island igen, men drømmer om at blive stewardesse og ville gerne tage uddannelsen i Danmark! Har læst om kursus her det koster 20.000, ville bare spørge om skal man være færdig med gymnasium og hvornår er den kursus/hvor mange gange om året?

Mvh. Una Dögg Davidsdottir

Svar:

De generelle betingelser for at blive stewardesse varierer fra sted til sted og fastsættes oftes af flyselskaberne. Et kriterium er en gymnasial eksamen, ligesom der kræves de fleste flyselskaber også kræver 2 års erfaring fra et serviceerhverv.

Vi ligger desværre ikke inde med datoer for hold opstart. Her vil det være en idé at kontakte udbyderen af uddannelsen direkte.Du kan udfylde en informationsforespørgsel her

Alternativt kan du kontakte de danske flyselskaber, hvoraf mange selv uddanner kabinepersonale.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide