Foto i udlandet

02 nov 2010
SPØRGSMÅL
Jeg vil søge ind på journalisthøjskolens fotolinie(Århus) her til foråret. Men da jeg ved chancerne for optagelse er små, er jeg i gang med at undersøge andre muligheder indenfor fotoverdenen. Jeg påtænker en evt. uddannelse i udlandet hvor der er mulighed for økonomisk støtte. Jeg er interesseret i USA. Kan i hjælpe mig med nogle link hvorfra jeg kan finde info. Og har i andre brugbare informationer til mig :)

Mvh. Charlotte Jacobsen

Svar:

Hvis du vil have gode muligheder for økonomisk større er det klart bedst at lede efter uddannelser indenfor EUs grænser. I USA er første år på universitetet ikke godkendt til SU, hvilket alt andet lige, besværliggør de økonomiske forudsætninger.

Jeg vil foreslå dig at kontakte en Dansk agent som samarbejder med uddannelsesinstitutioner i udlandet og høre om de samarbeder med skoler som udbyder foto eller fotojournalisme. Du kan f.eks. prøver at kontakte kilroy education

Ellers kan du næsten altid få økonomisk støtte ved uddannelser indenfor EU. Du kan f.eks. kigge på vores internationelle søsterside educations.com og danne dig et overblik over mulighederne

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide