Ejendomsmægler efter gymnasiet

29 okt 2010
SPØRGSMÅL
Hej
Jeg kunne godt tænke mig at blive ejendomsmægler. Jeg er i gang med gymnasiet som jeg er færdig med til sommer og derefter ville jeg gerne påbegynde en uddannesle som ejendomsmæger.. Hvad skal jeg gøre når jeg er færdig med gymnasiet?

Svar:

Der er flere muligheder idet der ikke bare er en måde at blive ejendomsmægler på. Der er istedet nogle elementer som er fælles for alle de relevante uddannelser.

Når du kommer direkte fra gymnasiet vil jeg foreslå at du vælger enten uddannelsen til finansøkonom eller uddannelsen som finansbachelor. Uddannelsen til finansbachelor giver et dybere teorektisk fundament, men tager også længere tid.

Under uddannelsen vil det være en idé at få praktisk erfaring fra ejendomshandel, da erhvervserfaring er et krav for at kunne blive registreret mægler.

Endelig vil du efter uddannelsen skulle have speciale-fag fra akademiuddannelsen, som ligeledes er obligatorisk.

Det første skridt vil dog være at påbegynde enten uddannelsen til finansbachelor eller finansøkonom.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide