Enkelfag - Hvor har jeg mulighed for at læse?

08 sep 2010
SPØRGSMÅL
Hejsa

Jeg starter d. 1/2-11 på mit studie, men udover at arbejde ville jeg gerne have lidt faglig udfordring. Hvis jeg gerne vil læse kemi B eller fysik B, er der så overhovedet mulighed for det? Jeg har tjekket, og det eneste sted det er muligt er på GSK, og da jeg er optaget kan jeg ikke komme ind der?

Mvh Søren Rødgaard Andersen

Svar:

21 mar 2014

Det er muligt at søge optagelse på de respektive VUC's enkeltfag i kemi og fysik på B niveau. Der er dog tale om både brugerbetaling (varierer fra region til region men ca 600kr pr fag), og et-årige forløb.

Her kan du se en liste med alle enkeltfag

GSK er målrettet imod dem som skal supplere deres gymnasiale uddannelse for at kvalificere sig til optagelse på en videregående uddannelse. Da du allerede er optaget,  falder du desværre ikke indenfor denne kategori.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide