Sports scholarship i USA

04 aug 2010
SPØRGSMÅL
Hejsa.
Med bestået stx, står man så til at kunne søge sportsscholarship i USA?
Hvilke uddannelser i relation til Idræt og sport finder man i USA?
VH Tobias

Svar:

Hej Tobias,

Du kan sagtens søge sports scholarship med en bestået STX. Der findes et utal af uddannelser i USA - eller snarere fag, idet du som 'undergraduate' selv sammensætter uddannelsen af de fag du synes er interessante. De specifikke fag varierer fra universitet til universitet.

Det er dog ikke helt let at søge sports scholarship og jeg vil således anbefale dig at søge hjælp i processen. Kilroy educations har ansat sports konsulenter som kan hjælpe dig, ligesom de har kontakt med flere amerikanske universiteter.

Du kan kontakte dem her ved at udfylde en uforpligtende forespørgsel.

Mvh.

Studentum

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide