Vis studentum.dk som: Mobile

Mød Lidl

Lidl

Lidl - Europas største dagligvarekæde med et stort ambitionsniveau

Den første danske Lidl-butik åbnede i 2005. I dag har vi over 120 butikker i Danmark og en ambition om at åbne dobbelt så mange inden år 2027. Samme høje ambitionsniveau har gjort os til Europas største dagligvarekæde, realiseret vores ekspansion til USA, vores online salg af varer i Kina og vores mere end 10.800 Lidl-butikker fordelt i 32 lande verden over.

Du lykkes i Lidl

I Lidl har vi løftet ”Du lykkes i Lidl”, når det gælder vores medarbejdere. Vi tror på, at vores velafprøvede koncepter, fokus på uddannelse og klare karriereveje kombineret med gode resultater og ambitioner om fortsat vækst, giver vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at lykkes.

Sammenhold er vinderhold

”Vi arbejder hårdt, mens vi har det sjovt”. Sådan vil de fleste af vores medarbejdere beskrive deres hverdag i Lidl. Vi er drevet af trangen til at præstere, yde vores bedste og levere endnu bedre resultater. Vigtigst af alt, sørger vi altid for at hjælpe hinanden med et smil og et glimt i øjet – også når det går stærkt.

Er dine ambitioner lige så grænseløse som vores? Så finder du ikke et bedre match – eller bedre muligheder for at gøre dem til virkelighed. Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret, og hvis du drømmer om at tage ansvar og skabe resultater, så er Lidl det perfekte sted at starte din karriere. Vi garanterer dig, at du lykkes i Lidl.

Mød 2 medarbejdere fra Lidl

Senest opdateret: 19 nov 2019