Mød Lidl

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder i Lidl? Læs med på denne side, hvor du får et indblik i, hvad du kan forvente, hvis du vælger Lidl som din fremtidige arbejdsplads.

Lidl

Lidl - Europas største dagligvarekæde med et stort ambitionsniveau

I Lidl tilbyder vi dig et stærkt fundament at starte eller videreudvikle din karriere på. Hvis du vil noget med dit arbejdsliv, lover vi, at det lykkes her. Vores stærke koncepter, fokus på uddannelse og klare karriereveje, kombineret med gode resultater og ambitioner om fortsat vækst bidrager til, at vi har en plan med dig. Det er din garanti for en god fremtid hos os.

Indflydelse og fleksibilitet

Du får også indflydelse på det, der er vigtigt for dig, som for eksempel dine arbejdstider: Vi vil helst have A-mennesker til at åbne butikken og B-mennesker til at lukke, og tager du lange vagter giver det andre fridage. På hovedkontoret og vores to regionskontorer er der mulighed for at få hjemmearbejdsplads, og der er flere, der nyder den fleksibilitet, det giver i hverdagen.

Fokus på medarbejderne

I Lidl er vi vilde med discount. Men for at vi kan sikre de bedste priser, er det altafgørende for os at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere. Hos os får du en velfungerende arbejdsplads, hvor de ting, du skal bruge, bare fungerer. Vi er nemlig stolte af vores velafprøvede koncepter, fordi de giver dig overskud til at præstere. Sådan sørger vi for, at vi lykkes sammen. Og sammenhold er vigtigt hos os. Når du starter i Lidl, starter du en karriere med branchens bedste kollegaer. Hver dag mødes vi i vores butikker, logistikcentre eller kontorer, smøger ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. I en konkurrencepræget branche som vores lykkes man bedst, når man spiller sammen. Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at sammenhold er vinderhold.

Du lykkes i Lidl

Vi har en plan med dig. Fra din første arbejdsdag bliver du en del af et ambitiøst oplæringsforløb, vi er sikre på ikke fås bedre i den danske dagligvarebranche. Og det gælder for alle vores medarbejdere; om du er elev, Graduate, butiks- eller lagermedarbejder, ledertalent eller erfaren specialist. Du skal bevise, at du kan og vil, du skal opsøge og gribe mulighederne, og du skal fortælle os om dine drømme. Så sikrer vi, at du får den støtte, du behøver for at opnå succes. Vi har faste tidspunkter for, hvornår vi holder medarbejderudviklingssamtaler og vi har et omfattende udvalg af kurser.

Vi er Lidl

Den første danske Lidl-butik åbnede i 2005. I dag har vi over 135 butikker i Danmark og en ambition om at runde de 200. Det er det samme høje ambitionsniveau, der har gjort os til Europas største dagligvarekæde og realiseret vores ekspansion til USA, vores online salg af varer i Kina og vores mere end 11.550 butikker fordelt i 32 lande verden over. I sommeren 2023 forventer vi, at vores nye hovedkontor, placeret ved Godsbanen i hjertet af Aarhus, står klar. Vores nye hovedkontor er med til at markere ambitionen om den vækstrejse, som vi er på i Danmark. Hvis dine ambitioner er lige så grænseløse som vores, finder du ikke et bedre match – eller en bedre mulighed for at gøre dem til virkelighed. Du lykkes i Lidl.


Annoncer