TorsdagsTramp på CSS

TorsdagsTramp på CSS

Dato: 1/11-2018

Derfor skal du tage til TorsdagsTramp på CSS

Du skal tage til TorsdagsTramp på CSS, hvis du har brug for en god fest, hvor der danses igennem.

Koncept

TorsdagsTramp er et arrangement, der bliver afholdt af Torsdagsbaren på CSS og foregår i festlokalet, som også er kendt under navnet Kommunen. 

Torsdagsbaren har givet den max gas i beskrivelsen på dens Facebook begivenhed, der starter med sætningen ”Det er menneskeret at trampe!”. De lover breezers, røgmaskine, basarm og smider en masse referencer afsted til vore alles kære Kim Larsen, RIP.

Konceptet er simpelt, der er lagt op til en dakket aften, der er dømt til at få den første julebryg på j-dag til at vende sig i maven.

5 hurtige om torsdagsbaren:

Lokation: Øster Farimagsgade 5
Priser i baren: Billig: 10 tequila shots = 80 kr. 
Musik: De store dansehits                                       
Aktiviteter: Dans 
Stemning fra 1-10: 8

Det er menneskeret at trampe 

På baren med Karen

Bassen kunne mærkes med det samme, jeg trådte ind ad porten og ind i gården, der er omgivet af CSS’s smukke gamle bygninger. Det vrimlede med folk, der alle var i højt humør.  Ved indgangen til Kommunen sad to fyre, der stod for at sælge armbånd til arrangementet. En flad 20'er og du er velkommen til Torsdagstramp (hvis du kommer før 21, er der gratis entré). De to fyre i indgangen havde deres egen lille fest i lugen og gav glædeligt velkomstshots til folket. Så var vi i gang!

Jeg trådte ind på Kommunen, der var tæt pakket. Baren var fyldt med festudvalgsmedlemmer, der havde taget temaet til sig og trampede med på musikken, mens de slingede shots over baren til de tørstige studerende, der havde glemt, at studiet kaldte igen fredag morgen. Floor var tæt pakket, og garderoben var blot en række stativer på eget ansvar - befriende at slippe for at skulle stå i kø og betale ekstra for garderobe.

Ligesom beskrivelsen lovede var det en stor dansefest, som folk ikke ville hjem fra. Pulten stod i udkanten af dansegulvet og DJs skiftede løbende. Musikken var - modsat begivenhedens løfte - gode bangers og ikke rent techno-tramp, skønt!

Ude foran Kommunen var der plads til at trække vejret - om det var igennem en cigaret eller ej - og snakke med ens gamle og nye venner.

Timerne fløj afsted og alt i alt, vil jeg sige at Torsdagsbaren slap afsted med et særdeles vellykket arrangement, der tydeligvis tilfredsstillede alle de studerende, der var dukket op.

Senest opdateret: 26 nov 2018