Find vej i junglen af fredagsbarer

Find vej i junglen af fredagsbarer

Synes du også, at de mange barer, der er knyttet til universiteterne og uddannelsesstederne i København, er en jungle? Få et overblik og lær barerne bedre at kende her. 

Du kan få et overblik over alle events i Den Store Fredagsbar-kalender her. 

Copenhagen Business School

Café Nexus - CBS

Café Nexus er det sociale samlested for alle studerende på Copenhagen Business School. Caféen holder til på Solbjerg Plads og har åbent alle dage i ugen. For de morgenfriske serverer de lækker kaffe, til dem der har været i gang med forelæsninger hele dagen sørger de glædeligt for en kold fyraftensøl over et brætspil og hver torsdag forvandler Nexus stueetagen på Solbjerg Plads til en af Københavns største clubber. Nexus er nok den mest velorganiserede torsdagsbar i København. 

Frederiksberg Campus, KU

Acaciavej (A-vej) - Frederiksberg Campus - KU

A-vej har lokation på dyrelægevej 7 på Frederiksberg og er baren for det Natur- og bioveidenskabelige Fakultet. Der er fest hver fredag, samt hygge events a la banko og perlepladelavning i løbet af ugen. 

Nørre Campus, KU

Caféen? - Nørre Campus - KU

Caféen? er den tværfaglige fredagsbar på Nørre Campus. Caféen er en af de gamle ryttere i feltet og kunne fejrer 25 års jubilæum i år, den lange erfaring kommer nemt til syne i de altid vellykkede arrangemenet. Caféen? er også kendt for at have håndjern på toilettet - er det blot et rygte?

FreBar - Nørre Campus - KU 

FreBar er den originale fredagsbar på Pharmaschool. Barerne bliver afholdt én gang om måneden og starter altid kl. 14 til sidste mand går hjem. FreBar er for 'Tour de FreBar' og fede temabarer som Liderbar, der kun bliver afholdt hvert 2. år, da udvalget sparer penge sammen til at have råd til f.eks. strippere. 

Festudvalget på Pharmaschool - Nørre Campus - KU

Festudvalget  (FU) på Pharmaschool arrangerer alle de  store  fester. FU er kendt for sine 5 årlige temafester: Bleballet, J-dag, Årsfesten, Farmalavn og forårsfesten.  

Farmaceutisk  Bodegamarathon - Nørre Campus - KU 

Farmaceutisk  Bodegamarathon  afholder én gang om året det legendariske Bodegamarathon, hvor du tilmelder et hold og vælger mellem guld- eller sølvruten. Målet er at besøge alle de bodegaer, der er på ruten, samtidig med, at man løbende får tilsendt opgaver, der skal klares. Det hold der først når igennem alle bodegaerne og løst opgaverne, vinder bodegamaraton-pokalen.

mBar - Nørre Campus - KU 

mbar er biokemi og molekylær biomedicins bar, der har lokation på Nørre Campus. Baren har åbent i dagstimerne og lægger rammerne for en hyggelig dag. Hver fredag arrangerer mBar fredagsbar og er særligt kendt for ders unikke LAN-arrangementer. 

Studenterklubben på Panum - Nørre Campus - KU

Studenterklubben på Panum er de medicinstuderendes bar, der har lokation på Panum Instituttet. Studenterklubben er en af de ældste barer i hele København og åbnede for første gang i 1982. 

Studenterklubben er i sær kendt for dens legendariske arrangement 69 timers bar, hvor der bliver festet non-stop i næsten 3 dage! På Studenterklubben er de generelt glade for dagsdruk og starter deres barer tidligt hver gang.

I 2018 har der dog ikke været en stille periode hele november pga. renovering, men den vender stærkt tilbage i december - og vi glæder os!

Danmarks Tekniske Universitet

S-huset - DTU

Er fællesbetegnelsen for polyteknisk forenings studenterhus og har lokation både på DTU i lyngby og Ballerup. S-huset står for aktiviteter i kaffe- og pejsestuen samt kælderbaren. S-huset har en pakket kalender med fede events og har blandt andet 13 uger i streg i 2018 sørget for, at mandag ikke er en kedelig dag med deres Monday Funday events. 

Diamanten - DTU 

Diamanten er i særdeleshed kendt for deres lyssværd. Bygning 414 på STU i Kgs. Lyngby. Diamanten har en high score liste, du kan få dit navn på, hvis du drikker deres signaturdrink på tid. Drinken består af 10-15 cl forskelligt alkohol, som efter rygterne bare er, hvad de har mest af i baren.

Bonus: Diamanten er for nyligt blevet ombygget, så der er plads til flere. 

Etheren - DTU 

Er kendt som biotek/kemikernes bar. 

Diagonalen - DTU 

Holder til i bygning 116 på DTU i Kongens Lyngby. 

Hegnet - DTU 

Har lokation i kantinen i bygning 342 på DTU i Kgs. Lyngby. Hegnet har ry for at være elektro-, space-, nanotek stedet. 

Maskinen - DTU 

Holder til i bygning 358 på DTU i kgs. Lyngby. Maskinen bliver mest brugt til større events på DTU. 

Søndre Campus, KU

Ambarssaden - Søndre Campus - KU

Ambarssaden er  samlingspunktet for Institut for Engelsk, Germansk og Romansk og har lokation bygning 24 på KUA. Det er stedet, hvor du kan øve dine sprogkundskaber og få nye eksotiske venner. Ambarssaden har åbent i dagstimerne, hvor de sælger kaffe og arrangerer både fredagsbarer og store fester i festsalen. 

BARstionen - Søndre Campus - KU 

BARstionen er studentercaféen for ToRS (Tværkulturelle og Regionale Studier) og holder til i bygning 10 på KUA. BARstionen har den billigste bar på KUA, du skal tage her hen, hvis du elsker kolde King. 

Café Helga - Søndre Campus - KU

Café Helga er Saxo instituttets bar, der holder til i bygning 12 på KUA. Café Helga er den største bar på KUA og er selverklæret det hyggeligste sted. Helga er en af de eneste barer på KUA, der holder fredagsbar hver fredag. 

HAD - Helga After Dark - Søndre Campus - KU 

HAD (Helga After Dark) står for festerne på Saxo instittutet. 

Hjorten - Søndre Campus - KU 

Hjorten er IVA's (Institut for Informationsstudier) bar og holder til i KUA 3. Hjortens bar er altid fyldt med Jägermeister og søde bartendere. 

Jurabar - Søndre Campus - KU 

JD's (Juridisk Diskussionsklub) fredagsbar holder til i kantinen i KUA 3. Jurabar holder vilde fredagsbarer med forskellige temaer hver anden fredag, store fester - herunder er deres traditionsrige årsfest en af de vigtige at skrive bag øret.  

Nordisk Kaffebar - Søndre Campus - KU

Nordisk kaffebar er Institut for Nordisk studier og sprogvidenskabs (NorS) fredagsbar, den holder til i bygning 22 på KUA. Kaffebaren har åbent alle hverdage, hvor den sørger for hygge og økologisk kaffe. Én gang om måneden forvandler kaffebaren sig til fredagsbar. 

Olympen - Søndre Campus - KU 

Olympen er tilholdsstedet for Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, du kan finde dem i bygning 14 på KUA. Olympen holder fredagsbar hver fredag, hvor der bliver langet Smirnoff Ice og Underberg over baren. 

Roland bar - Søndre Campus - KU 

Roland bar er Institut for Kunst- og Kulturvidenskabs fredagsbar, find dem i bygning 21 på KUA. Rolandbar er i sær kendt for deres arrangementer under navnet Roland Live, hvor alle kan få lov til at performe. 

TeoBar - Søndre Campus - KU 

TeoBar er teologernes fredagsbar på KUA 3. Tag til Teo Bar, hvis du skal af med dine synder og nyde et glas altervin. 

City Campus, KU

GeoBar - City Campus - KU 

GeoBar holder til på Østre Voldgade 10, og er hvor geografi- og geologistuderende hører til. GeoBar står for en legendarisk fredagsbar og serverer øl til under en 10er. 

Kommunen - Center for sundhed og samfund - KU 

Har lokation i bygning 12 på CSS. Kommunen er samlingsstedet for alle på CSS. Det er stedet alle festudvalg på CSS, holder deres fester. Her kan du få rådgivning om din SU-økonomi og bagefter få psykolog hjælp. Kommunen er the place to be!

De holder fest på Kommunen:

Torsdagsbaren - Psykologi

Torsdagsbaren på CSS er en af Psykologis 3 festudvalg. Siden de nye foranstaltninger som CSS blev underlagt for et par år siden, har torsdagsbaren stået for kæmpe dakkedak fester som blandt Torsdagstramp. 

Fredagspsykosen - Psykologi

Fredagspsykosen er meget lig torsdagsbaren - bare om fredagen. 

Frontallapperne - Psykologi

Frontallapperne bliver ligesom fredagspsykosen og torsdagsbaren afholdt af psykologi, men her er det de helt store temafester, der finder sted. 

Psykonomibar - Psykologi og polit

Psykonomibar er opstået, for at skabe balance mellem kønnene på psykologi og polit. Der er en overvægt af drenge på økonomi og en overvægt af piger på psykologi, hvilket har resulteret i en smuk kærlighedsfusion. 

Polit fredagsbar - Polit

Fredagsbaren på polit er stedet, hvor du finder alle de økonomistuderende. Baren har været i strid modvind i medierne grundet "sexistiske" temaer til deres fredagsbarer, men på trods af det er polits fredagsbar en sikker fest hver gang! Selvom begivenhederne ofte står beskrevet i kodesprog for ikke-polittere, så snakker alle samme sprog, når først festen er i gang.

PH aktion - Polit

PH aktion står for vilde temafester på polit. De er blandt andet kendt for tour de fredagsbar, hvor de lejer busser og kører rundt til alle fredagsbarer i København. Årets første temafest er hvert år 4P, der står for 'Pæne Piger På Polit', hvor alle piger på polit er inviteret til spisning inden festen, hvor polits pæneste drenge serverer mad for de pæne piger. 

Jacques D - Statskundskab

Jacques D er statskundskabs studenterforening, der står for - og støtter - det sociale liv på statskundskab. De afholder statskundskabs egne fester såsom julegalla, årsfest, semesterstartsfest og bachelorfest. Rygtet siger, at Jacques D uofficielt står for de fedeste efterfester, når Kommunen lukker. Du skal tage til Jacques D, hvis du gerne vil have skænket din øl Morten Østergaard og Søren Pind. 

KØS - Kommunal øl service 

KØS holder hver fredag bar, hvor de sælger billige specialøl på Kommunen. KØS er ren hygge og dermed den mindst dakkede fredagsbar på Kommunen.

J-kurven - Folkesundhedsvidenskab

Til FSV's fredagsbarer er 90% af deltagerne piger - selv tak drenge. 

Katten - Sociologi og Antropologi

Som de eneste på CSS holder sociologi og antropologi ikke fester på Kommunen, men har deres eget sted, der hedder Katten. Katten er kendt for at holde fede temafester som: Vin og Vinyl og auktioner hvor de sælger glemte sager. 

Baumændene - Sociologi

Baumændene, der refererer til den polske sociolog Zygmunt Bauman, er sociologis festudvalg på CSS. De står for at holde flydende fester i Katedralen, Kronhjorten eller i Kommunen. 

IT-Universitetet

Scrollbar - IT-universitetet

Scrollbar er fredagsbaren på ITU, der har åbent hver fredag! Lokationen er Rued Langgaards Vej 7 lige ved KUA, Tietgen Kollegiet og Bikuben Kollegiet, så der er rig mulighed for en heftig efterfest - selvom det sjældent er nødvendigt! Når Scrollbar går i gang er det med det helt store lysshow, kostumer og DJ's. 

CPH Business

BarMingo - CPH Business

Som BarMingo meget præcist skriver på deres hjemmeside "The core tasks are to plan and execute the Friday Bars at Cphbusiness", så er det også det de gør i ægte CPH Business stil. På Bar Mingo er der hver fredag fredagsbar, der ofte er efterfulgt af en planlagt efterfest på en af Københavns klubber. Lokationen er Nansensgade 19. 

Københavns Erhvervsakademi

MonkeyBar - KEA

MonkeyBar holder til i KEA's bygninger lige ved Nørrebro Runddel, nærmere betegnet Prinsesse Charlottes Gade 38. Her afholder KEA primært fredagsbarer, men i ny og næ sniger der sig også en torsdagsbar ind, f.eks. som opvarmning til Distortion. Navnet siger det hele, der er dømt abefest.

Det Kongelige Danske Kunstakademis skole for Arkitektur, Design og Konservering

DEAR - KADK

Festudvalget DEAR står for festerne på KADK. DEAR afholder ca. 1 stor fest for alle elever  om måneden samt fredagsbarer. 

Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Campus Emdrup

Bar Bund - DPU Emdrup 

Bar Bund er Danmarks Institut for Pødagogik og Uddannelses bar på deres campus i Emdrup. Bar Bund er i sær kendt for deres årlige event 'Den Gyldne Giraf'. Til den gyldne giraf kæmper alle årgange om at blive den bedste, man samler selvfølgelig point ved at drikke flest Alkbani giraf-øl, dyste i konkurrencer og have guld- og/eller dyrekostumer på.

Aalborg Universitet (København)

Slusen - AAU CPH

Aalborg Universitets bar i København hedder Slusen og ligger i Sydhavnen. Slusen står både for større temafester samt fredagsbarer. 

Københavns professionshøjskole

Tidligere UCC og Metropol

Café Coma - Institut for Sygepleje og Diakonissen - Metropol

Café Coma står for skolens fælles studentercafé, der har åbent hver fredag og sørger for hygge, fest og løjer. Café Coma er en af de eneste caféer, der også har åbent i alle ferier pånær sommerferien. Du er altså garanteret en god fredagsbar næsten hele året rundt!

Festudvalget Sygeplejeskolen København - Institut for Sygepleje og Diakonissen - Metropol

Festudvalget på Institut for Sygepleje og Diakonissen står for at arrangere TDF (Tour de Fredagsbar) og semesterstartsfester. Til semesterstartsfesterne er festudvalget ofte søde også at invitere folk, der ikke går på studiet, hvis blot du køber billet. Kæmpe optur for dig der gerne vil feste med de kommende sygeplejersker!

Kultus - Institut for Skole og Læring København - Metropol

Kultus er SoL's (Institut for skole og læring) festudvalg og står for alle større fester på instituttet. Kultus er blandt andet kendt for deres årlige fastelavnsfest og caféer med temaer, som kun lærerstuderende kan slippe afsted med som f.eks. legecafé. 

Sigurds bar - Campus Sigurdsgade - Metropol

Sigurds bar på Sigurdsgade 36 holder til i bygning S og står hver fredag for fredagsbar for alle på Metropol. Sigurds bar holder også årligt større temafester som Full moon party og semesterstartsfester. 

På Campus Sigurdsgade hører uddannelser som Radiograf, Ernæring og Sundhed, Ergoterapeut, Fysioterapeut, Jordmoder mm. til.

Varmestuen - Socialrådgiver - Metropol

Varmestuen er studiebaren på socialrådgiveruddannelsen på Frederiksberg, der er en del af Metropol. Varmestuen har åbent hver fredag. 

Studiecaféen Humlen - UCC 

Humlen er samlestedet på Campus Carlsberg, hvor der både kan nydes kaffe og øl. 


Annoncer