Lær at mestre pennen med et tegnekursus

Udforsk din kreativitet

Udtrykker du dig allerbedst gennem blyanten og vil du gerne forbedre dine teknikker? Eller er tegningen ny for dig, men alligevel noget du gerne vil prøve kræfter med? Så overvej lige om du ikke skal tage et tegnekursus.  
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Tegningen er blevet voldsomt populær inden for de seneste år, og den kan blive din indgang til en kunstnerisk uddannelse. Meld dig til et tegnekursus og lad din kreativitet få frit løb.

Tegnekursus

Tegningen er det nye kunstværk

Tegningen er som kunstnerisk udtryk blevet voldsomt populær inden for de seneste år. Den bliver ikke længere betragtet som en skitse, men fungerer nu som sit eget kunstværk. Er du bare lidt kunstnerisk anlagt, er det derfor en oplagt idé at tage et tegnekursus. 

Hvorfor skal jeg tage et tegnekursus?

Der kan være enormt mange grunde til at tage et tegnekursus. Måske har du altid tegnet og ser det som den måde, du udtrykker dig allerbedst på. Det kan også være, at du gerne vil lære at mestre blyanten eller pennen bedre end aldrig før. Du behøver som sådan ikke at have kunstnerisk blod i årerne, bare du har lysten til at give dig i kast med kreativ udfoldelse. En glødende passion kan gøre det op for alt det du eventuelt mangler i færdigheder.

Ønsker du en karriere inden for de kreative fag, kan du ligeledes bruge et tegnekursus som et springbræt til at komme ind på f.eks. kunstskolen  eller designskolen. Du kan læse mere om karrierevalg inden for de kreative fag her.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen på et tegnekursus varierer fra udbyder til udbyder, men oftest vil i skulle arbejde med forskellige teknikker og greb. Det vælger underviseren , ligesom han eller hun også bestemmer den teoretiske ramme for kurset. Det kan for eksempel være, at i - udover selv at tegne, og skal beskæftige jer med nogle af de store kunstneres tegninger.

I vil selvfølgelig også indgå i dialog omkring jeres egne fremstillinger og i den forbindelse lære om de forskellige materialer. Nogle gange kan der også forekomme foredrag eller specielle events som for eksempel at skulle tegne efter en croquis-model.

Hvor kan jeg tage et tegnekursus henne?

Du kan gå til tegnekurser overalt i landet. Du kan vælge en tegne- eller kunstskole, men der vil også være private alternativer. 

Hvad koster det at gå på et tegnekursus?

Prisen på et tegnekursus afhænger både af, hvilken udbyder du vælger og hvor langt et forløb du ønsker at tage.

Hvor langt er et forløb på tegnekursus?

Længden på et tegnekursus afhænger - ligesom prisen - af, hvilken udbyder du vælger. Oftest vil det dog strække sig over enten et antal uger eller måske måneder.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12