Sport management uddannelse - kombiner sport og business

Er sport en karrierevej for dig?

Vil du være en nøglespiller i sportsbranchen? Med en sport management uddannelse er du klar til at trække i trøjen og indtage en central position inden for den del af sportsbranchen, du brænder for. 
Viser 1-9 af 9
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-9 af 9

Kombiner sport og business med sport management

Vil du arbejde professionelt med sport i et businessperspektiv? En sport management uddannelse gør dig i stand til at søge job som f.eks. projektleder, marketing manager eller konsulent i sports-, event- og fritidsbranchen, og du lærer at planlægge og afholde forskellige arrangementer i forbindelse med sport.

Tag en sport management uddannelse

Dine muligheder for en sport management uddannelse

Uanset hvor langt du er i dit uddannelsesforløb, har du mulighed for at uddanne dig indenfor sport- og event management. 

Du kan f.eks. tage en 1½-årig professionsbachelor i sport management, som giver din nuværende uddannelse et twist af sport management. Du kan også vælge at læse event management, hvor du kombinerer sport og event med fag i økonomi, marketing og jura. 

Hvad kan man blive indenfor sport management?

Med f.eks. en 1½-årig professionsbachelor i sport management vil du kunne få job som marketing- og eventkoordinator, sponsorship-koordinator, idrætskonsulent, projektleder, event-planner, eller key account manager.

Du får i det hele taget mulighed for at arbejde i mange forskellige organisationer indenfor sports- og fritidssektoren. 

Hvilke adgangskrav er der?

Professionsbacheloren i sport management er en overbygning til markedsføringsøkonom, serviceøkonom, finansøkonom eller en lignende erhvervsakademiuddannelse.

Derfor skal du have sluttet din erhvervsakademiuddannelse for at blive optaget på sport management. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12