Vil du have en fremtid som økologisk landmand?

Er du vild med økologi?. Er du vild med økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed? På en økologisk landbrugsuddannelse bliver du uddannet til at varetage et økologisk landbrug uden brug af pesticider og sprøjtemidler og med høje krav for dyrevelfærd. 
Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Sted
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning
Annoncer

Bliv økologisk landmand med en økologisk landbrugsuddannelse

Interesserer du dig for økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd? Drømmer du om en fremtid som landmand, hvor økologi er i centrum? Som økologisk landmand, også kendt som organic farmer, vil du være i stand til at styre en økologisk landbrug i overensstemmelse med reglerne for økologisk landsbrugs- og fødevareproduktion. Læs med her og bliv klogere på økologisk landbrug. 

Bliv organic farmer med økologisk landsbrugsuddannelse

Hvordan kan jeg blive økologisk landmand?

Du kan blive økologisk landmand ved at tage en erhvervsuddannelse på en økologisk landbrugsskole. Når du har gennemført din uddannelse, som består af et grundforløb, to praktikperioder og og to hovedforløb, kan du kalde dig økologisk landmand. 

Hvad vil det sige at være økologisk landmand?

Når man er økologisk landmand, betyder det, at man udelukkende beskæftiger sig med økologisk landbrug. Økologisk landbrug tager særligt hensyn til dyrevelfærd, miljø og natur, og formålet med økologisk landbrug er at skabe bæredygtighed i sin landbrugs- og fødevareproduktion. 

Derfor bruger man f.eks. ikke pesticider og kunstgødning i økologisk landbrug, og der er stramme krav for dyrevelfærden på gården. 

Økologisk landbrugsuddannelse med EUX

Hvis du vælger at kombinere din landbrugsuddannelse med EUX vil du både få en gymnasial uddannelse samt en praktisk uddannelse til landmand, som kan åbne mange døre for dig. På den måde vil du kombinere gymnasiale fag som biologi, dansk, engelsk og erhvervsøkonomi med praktiske fag om planter, teknik, innovation og bæredygtighed. Ligesom på en almindelig landbrugsuddannelse vil du komme i praktik af to omgange.