Økonomiassistent

Har du altid haft lyst til at arbejde med tal?

Har du altid haft lyst til at arbejde med tal? Og har du en systematisk og analytisk tilgang til tingene? Så er økonomiassistentuddannelsen det rigtige valg for dig.
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Hvad er økonomiassistentuddannelsen?

Økonomiassistentuddannelsen er praksisnær, og giver dig adgang til en karriere på et regnskabskontor med mange muligheder for videreuddannelse til eksempelvis controller, regnskabs- eller økonomichef. Du vil møde repræsentanter fra branchen og få inputs fra forskellige erhvervsfolk samtidig med, at underviserne har stor praktisk erfaring på området.

Du vil blandt andet opleve konkrete input til:

  • Økonomistyring / Controlling
  • Daglig samt generelt styring af en virksomhed
  • Afstemninger og kontroller
  • Rapportering
  • Sparring med din chef og samarbejdspartnere
  • Regler og love, som lægger til grund for virksomhedens drift

Undervisningsformen er varieret, og vil bestå af fælles oplæg, gruppeøvelser, cases med fokus på de daglige arbejdsopgaver i virksomhederne og erfarings-udveksling. Der vil være stort fokus på at opbygge evnen til at træffe selvstændige beslutninger med udgangspunkt i teori og praksis.

Fremtid

Efter endt uddannelse vil du have mulighed for at arbejde i økonomifunktioner såsom bogholderi, debitor og kreditor. Du har også mulighed for at videreuddanne dig, så du kan komme i betragtning til stillinger som controller, regnskabs- og økonomichef.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9