Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Viser 1-20 af 29
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Mest relevant
Viser 1-20 af 29
1
2

Mere om Uddannelse i Neuroscience

Bliv ekspert i vores nervesystem med neuroscience

Interesserer du dig for vores nervesystem og, hvordan det fungerer? Så er en uddannelse indenfor neuroscience muligvis det helt rigtige for dig.

Neuroscience - eller neurovidenskab - dækker nemlig over studiet af nervesystemets molekylære struktur eller brug af computermodeller til beskrivelse af nervesystems funktion.

Du bliver altså ekspert i menneskets både bevidste og ubevidste handlinger, og da neuroscience er en multidisciplinær gren inden for biologien bliver du undervist i alt lige fra fysiologi, anatomi, molekylær- og udviklingsbiologi, celleluær neurovidenskab, matematisk modellering og psykologi.

Du vil - igennem din studietid - derfor komme til at beskæftige dig med, hvordan vi husker, lærer, oplever smerte, bliver påvirket af medikamenter og hvordan vi påvirkes af vores omkringværende miljø.

neuroscience

Det kan du bruge en uddannelse i neuroscience til

Med en uddannelse indenfor neuroscience vil du typisk få et job med forkserfunktion. Det vil typisk være på et af universiteterne eller lignende.

Da du har beskæftiget dig intensivt med nervesystemets opbygning vil du være i stand til at indgå i forskning, der afsøger, hvordan det påvirkes af sygdom, miljø og meget mere.

Studer neuroscience i Danmark

I Danmark dækker neuroscience over meget, når det kommer til uddannelse. Det betyder, at du kan uddanne dig i en række retninger inden for feltet:

Kognitionsvidenskab

Neurovidenskab

Neuropsykologi

Neuroscience & Neuro-imaging

Cognitive Science

Studér neuroscience i udlandet

Der findes et væld af udenlandske universiteter, der udbyder både bachelor- og kandidatgrader i neuroscience. Det er derfor oplagt at læse hele din uddannelse udenfor Danmarks grænser, hvis du interesserer dig for neurovidenskab.

Rejs for eksempel til England, Norge, Australien, Canada og USA og få en udenlandsk eksamen. At studere i udlandet er både en kæmpe personlig rejse, ligesom et udlandsophold er noget fremtidige arbejdsgivere ser meget positivt på.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
marts 2024
ma
ti
on
to
fr
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7