Filtrer efter
Læge
Uddannelsestype
Polen
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning
Annoncer

Flere kategorier indenfor

Medicin i Polen

Få en international medicinudddannelse i Polen

Har du en drøm om at blive læge? Vil du samtidig gerne læse i udlandet og få en international studieoplevelse? Eller har du ikke haft snittet til at komme ind på din drømmeuddannelse i Danmark? Grib chancen og læs medicin i Polen. 

Læs medicin på nogle af Polens bedste universiteter

Vælger du at læse medicin i Polen, kan du komme til at studere på nogle af landets mest anerkendte universiteter. Universiteterne er kendt for deres akademisk høje niveau, dygtige undervisere og fremtrædende forskning i mange discipliner.

Samtidig er universiteterne også kendt for at give de studerende udfordrende studier med fokus på praksis og grundig opfølgning. Du betyder, at du får en uddannelse, hvor du er sikret, at du er godt klædt på til jobbet som læge, når du er færdiguddannet. 

Universiteterne er også vant til at huse internationale studerende, så du kan være sikker på, at du vil blive taget godt imod og føle, at der bliver taget hånd om dig, når du starter på universitetet.

Kom tæt på kulturen i Centraleuropas perle

Polen er en del af Centraleuropa og ét af de lande, der over de senere par år er blevet en mere og mere populær rejsedestination for andre europæere. Polen er nemlig en sjælden perle, som har meget at byde på. Landet har en gammel historie og en stor kulturarv. Gastronomisk skal du måske ikke forvente et køkken som det italienske, men til gengæld er Polen kendt for deres øl og vodka. Det må du ikke gå glip af! 

Oplev både de smukke større byer som Krakow og Warszawa eller kom tæt på naturen i nogle af landenes skov- og bjergområder. Her vil du opleve natur og udsigter, der vil tage pusten fra dig. 

I Polen taler befolkningen polsk som nationalsprog, men du vil opleve, at befolkningen generelt er gode til engelsk. Det betyder, at du sagtens kan klare og begå dig, selvom du ikke kan tale modersproget. Det gælder især i de større byer eller på universiteterne, hvor de er vant til turister og internationale studerende.

Styrk dine jobmuligheder med en international medicinuddannelse

Vælger du at læse medicin i Polen får du ikke blot en international uddannelse, men du styrker også dit CV og øger dermed dine fremtidige jobchancer. Du vil få en international uddannelse, som du ikke blot kan bruge i Danmark, men over hele verden.

Du kan dermed vælge at blive i Polen efter endt uddannelse og udnytte dit kendskab til kulturen eller søge videre til et nyt land og finde job her.

Det er en mulighed, som ikke kommer danske studerende til gode på samme måde, og du vil dermed være et skridt foran, hvis du ønsker at gøre international karriere.  

Få din SU med 

I Danmark får du både betalt din uddannelse og får en månedlig SU. Det er en af de goder, der ofte får danskere til at blive i Danmark for at tage deres uddannelse, og dermed vente med at rejse ud, før de er færdiguddannede eller i forbindelse med et udvekslings-semester. 

Men det skal ikke stoppe dig fra at rejse ud! Du kan nemlig få din SU med, når du vælger at studere i udlandet. 

Vil du gerne blive klogere på SU-reglerne, når du læser i udlandet, og hvordan du sikrer dig, at du får din SU med? Læs vores guide til SU i udlandet og udlandsstipendier her.

Optagelse og adgangskrav til medicin i Polen

For at blive optaget på uddannelsen og læse medicin i Polen, må du opfylde en række adgangskrav. Der kan være enkelte specifikke adgangskrav i forhold til et enkelte universitet, du søger ind på, men overordnet gælder det for alle universiteter, at du: 

  • Har bestået en gymnasial eksamen (STX, HHX, HTX)
  • Har én af følgende kombinationer af naturvidenskabelige fag:
    • Biologi på B- eller A-niveau (Du skal have fået mindst 7 i karakter)
    • Kemi eller fysik på B- eller A-niveau (Du skal have fået mindst 7 i karakter)
  • Har haft engelsk på minimum B-niveau i gymnasiet og afsluttet med mindst 7 i karakter. Hvis du ikke har dette, kræves der en TOEFL-test.

Er du blevet klogere på, hvordan du kan komme til at læse medicin i Polen, og hvad det vil sige at tage din uddannelse i udlandet? Se listen af universiteter ovenfor og find den uddannelse, der matcher dine ønsker og behov.