Viser 1-20 af 22
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 22
1
2

Uddan dig til en karriere i teater-, tv eller filmbranchen i udlandet 

Vil du have en kreativ uddannelse? Hvad enten du drømmer om en karriere foran eller bagved kameraret, kan det være en rigtig god idé at søge uddannelse i udlandet. Ikke nok med at du får lov at bo et nyt land, får du mulighed for at skabe en international karriere. 

Du har chancen for at bringe din interesse for film, tv og teater til det næste niveau f.eks. i Californien - et stenkast fra Hollywood. Efter dit ophold vil du med garanti have udviklet dig både personligt og kreativt.

Læs film, TV og skuespil i udlandet

Det kan din teater-, tv- eller film uddannelse byde på

Mulighederne er uendelige for dig, der vil studere film, tv og teater. Du kan vælge mellem forskellige programmer med forskellige profiler:

  • Film & Television Production: miks teori og praksis i alle faser af tvproduktion såvel som filmproduktion i både fiktions- og dokumentargenren.
  • Theatre arts: udvikl din kreativitet og spring fantasiens grænser via drama- og improvisationsøvelser samtidig med, at du lærer om alle faser af moderne teaterproduktion.

Skræddersy dit studieår i udlandet 

Du vil typisk tage flere fag på et semester, som du kan blande frit eller lægge tæt op ad hinanden indenfor et snævert interessefelt. På den måde kan du skabe netop den profil, som du ønsker som din karriere indenfor film, tv eller teater.

At læse i udlandet giver dig en oplevelse for livet og et internationalt netværk. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9