Vis studentum.dk som: Mobile

Læs film, TV og teater i udlandet

Læs film, TV og teater i udlandet

Drømmer du om en karriere i rampelyset? Eller vil du være med til at skabe successen på scenen eller skærmen fra kulissen? Du har chancen for at bringe din interesse for film, tv og teater til det næste niveau med et studieophold i udlandet - f.eks. i Californien - et stenkast fra Hollywood. Efter dit ophold vil du med garanti have udviklet dig både personligt og kreativt.

Study for a better future tilbyder internationelle universitetsuddannelser på engelsk i Europa. Vores ambition er at minimere udgifterne for studerende og hjælpe dig med at finde uddannelsen, som passer dig bedst. 

 
Viser 1-3 af 3
Søgeresultat Uddannelsestype Sted
Film & TV produktion - Santa Barbara City College
STS Study Abroad
Videregående uddannelse
Santa Barbara
Hvis du vil arbejde med film og lyd som kommunikationsmiddel, kan du lægge fundamentet for din fremtidige karriere med studier...
Medier i udlandet med KILROY
KILROY education
Videregående uddannelse
Flere byer (8)
Bobler du over af kreativitet? Kan du lide at skabe ting? Skrive og fortælle historier? Der findes utallige muligheder for...
Entertainment, Sport & Promotion Management - Keiser University
STS Study Abroad
Videregående uddannelse
Florida (delstat)
Drømmer du om at arbejde med film, teater eller sport på elite niveau? Keiser University tilbyder programmer, der forbereder dig...
  • = Der er en videopræsentation tilknyttet denne profil.
Viser 1-3 af 3
 

Uddan dig til en karriere i teater-, tv eller filmbranchen i udlandet 

Vil du have en kreativ uddannelse? Hvad enten du drømmer om en karriere foran eller bagved kameraret, kan det være en rigtig god idé at søge uddannelse i udlandet. Ikke nok med at du får lov at bo et nyt land, får du mulighed for at skabe en international karriere. 

Læs film, TV og skuespil i udlandet

Det kan din teater-, tv- eller film uddannelse byde på

Mulighederne er uendelige for dig, der vil studere film, tv og teater. Du kan vælge mellem forskellige programmer med forskellige profiler:

  • Film & Television Production: miks teori og praksis i alle faser af tvproduktion såvel som filmproduktion i både fiktions- og dokumentargenren.
  • Theatre arts: udvikl din kreativitet og spring fantasiens grænser via drama- og improvisationsøvelser samtidig med, at du lærer om alle faser af moderne teaterproduktion.

Skræddersy dit studieår i udlandet 

Du vil typisk tage flere fag på et semester, som du kan blande frit eller lægge tæt op ad hinanden indenfor et snævert interessefelt. På den måde kan du skabe netop den profil, som du ønsker som din karriere indenfor film, tv eller teater.

At læse i udlandet giver dig en oplevelse for livet og et internationalt netværk.