Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Følg din passion - tag et kursus i kommunikation online

Er du skribent til fingerspidserne, har du et kreativt mindset og brænder du for at formidle dine historier eller idéer? Så er du på mange måder den fødte kommunikatør. Med et kursus i kommunikation kan du finpudse dine talenter og udvikle dine færdigheder. Det giver dig mulighed for at nå dit fulde potentiale.

Fjernundervisning er den oplagte mulighed for dig, der vil have mulighed for at følge din passion for kommunikation, og som ikke har tid til at sidde på skolebænken på fuld tid. Vælger du samtidig et kursus i kommunikation i stedet for en hel uddannelse, kan du på kort tid booste dine evner inden for den niche af kommunikationsfaget, du brænder for.

Lær mere om kommunikation online

Hvordan foregår et kommunikationskursus som fjernundervisning?

I løbet af dit online kursus i kommunikation vil du komme igennem det samme pensum, som hvis det havde været et kursus med fremmøde på en skole. Den eneste forskel er, at du skal arbejde selvstændigt med stoffet og løse eventuelle opgaver online. Derudover vil kontakten med dine undervisere og andre kursister foregå digitalt.

Læs mere om at studere via fjernundervisning

Hvilke fordele får jeg med et online kursus i kommunikation?

Med de digitale medier er mulighederne inden for kommunikationsfaget eksploderet. Uanset hvilken niche du brænder for, er stærke digitale kompetencer et must i jagten på dit drømmejob. Netop det får du, når du læser kommunikation som fjernundervisning. Her får du nemlig hands-on erfaring med en række online kommunikationsværktøjer som:

  • Chat og forummer
  • Podcasts
  • Video tutorials 

Det er alt sammen kommunikationsformer i rivende udvikling blandt virksomheder og organisationer i både den offentlige og den private sektor. En anden væsentlig fordel ved at tage et kursus i kommunikation online er, at du selv styrer din tid. Du kan følge undervisningen, når og hvor det passer dig.

Hvilke kommunikationskurser kan jeg tage som fjernundervisning?

Udbuddet af online kurser i kommunikation er bredt og omfatter hele mediepaletten. Her har du mulighed for at specialisere dig i områder som for eksempel:

  • Journalistik
  • Blogging
  • Videomarkedsføring
  • Skriveteknik

Dette er blot et udvalg af de mange kommunikationsdiscipliner, du kan fordybe dig i via fjernundervisning. Du kan også tage HF enkeltfag i informationsteknologi via fjernundervisning.

Hvad med økonomien, når jeg læser kommunikation online?

Prisen for dit online kursus i kommunikation afhænger af mange faktorer. Det afhænger blandt andet af dit valg af udbyder. Derudover vil du kun have mulighed for at få SU i de tilfælde, hvor du ville få SU, hvis du fulgte uddannelsen med normal undervisning på skole. Det betyder blandt andet, at du skal være SU-berettiget og at uddannelsen skal være godkendt. Du kan læse mere om SU til fjernundervisning i denne guide

Lyder det som noget for dig at tage et kursus i kommunikation online? Udforsk dine muligheder i oversigten her på siden og sammenlign flere kurser for at få et hurtigt overblik over pris, varighed og indhold.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
Relaterede kategorier