Jordbrugsmaskinfører

Uddan dig til at styre de store landbrugsmaskiner. Uddannelsen til jordbrugsmaskinfører er for dig, der elsker teknik og at få olie på fingrene. 
Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Sted
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1
Annoncer

Lær at beherske alt fra en traktor til en mejetærkser

Elsker du at rode med motorer, er du en ørn til teknik og elsker du at få olie på fingrene? Så er uddannelsen til jordbrugsmaskinfører den helt rigtige for dig. Med den får du nemlig en grundig indføring i, hvad der skal til for at arbejde med maskinerne - alt lige fra traktorer til mejetærskere i landbruget. 

Sådan er uddannelsen til jordbrugsmaskinfører struktureret

Uddannelsen til jordbrugsmaskinfører er en erhvervsuddannelse, der er normeret til at vare i 4 år. Du studerer på heltid og uddannelsen foregår på en gård med dyr, marker og maskiner i Mårslet. 

Det lærer du på uddannelsen til jordbrugsmaskinfører

Når du studerer til jordbrugsmaskinfører, får du en kombination af teoretisk og praktisk erfaring med at vedligeholde og betjene de forskellige maskiner, som man anvender rundt om i landbruget. Du kommer også til at arbejde med en række entreprenørmaskiner, ligesom du også lærer at udføre en række mindre småreparationer.

Sideløbende med det praktiske arbejde på gården, får du undervisning i fag som:

  • Plantekendskab
  • Økologiske grundprincipper
  • Innovation
  • Teknik