Hundeadfærdsinstruktør

Bliv hundeadfærdsinstruktør og lær at beherske menneskets bedste ven

Som hundeadfærdsinstruktør får du de nødvendige redskaber til at træne og forstå hunden. Du lærer alt om menneskets bedste vens adfærd, fysiologi, ernæring og general trivsel. Er du et hundemenneske, så er det her uddannelsen for dig. 
Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4

Derfor skal du udddanne dig til hundeadfærdsinstruktør

Er du et selverklæret hundemenneske, så er uddannelsen til hundeadfærdsintruktør sikkert det helt rigtige for dig. Her får du nemlig de nødvendige redskaber og teknikker til at gøre menneskets bedste ven til den bedste version af sig selv. 

Du vil lærer alt om, hvilke betingelser en hund kræver for at trives og udvikle sig som den skal. Læs mere om uddannelsen herunder. 

Det går uddannelsen til hundeadfærdsinstruktør ud på

Alle hundeejere ønsker, at deres hund er lydig og velopdragen. Dette sker dog ikke af sig selv, hvorfor der derfor er brug for mennesker som dig, der ønsker at specialisere sig i hundeadfærd og træning af hunden. 

Du kan både tage uddannelsen til hundeadfærdsinstruktør som den almene hundeejer, der gerne vil vide mere, og måske ønsker at komme i gang med sine egne hundetræningshold. Du kan dog også sagtens tage uddannelsen, hvis du er etableret hundetræner, der blot ønsker at  dygtiggøre dig yderligere.

Dit udbytte efter uddannelsen

Når du er blevet færdiguddannet som hundeadfærdsinstruktør vil du have fået følgende ud af uddannelsen: 

  • Du har en bedre forståelse af hundens adfærd.
  • Du kan træne hunde ud fra videnskabelige indlæringspsykologiske principper
  • Du forstår, hvordan ernæring og fysik kan påvirke hundens indlæring, adfærd og generelle trivsel
  • Du er i stand til at undervise ejere af hvalpe, familiehunde samt videregående hundeejere i træning, adfærd og indlæring, såvel i teori som i praksis
Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12