Filtrer efter
Studieretning
Højskoleophold
New Zealand
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning
Annoncer

Tag på højskole i New Zealand

Udforsk New Zealand med et højskoleophold, hvor du får nye venskaber og unikke oplevelser for livet!

Drømmer du om at opleve New Zealand? Ønsker du at få en unik indsigt i New Zealand? Er du et sted i dit liv, hvor du higer efter nye oplevelser og nye relationer, så er et højskoleophold måske det rigtige valg for dig. Måske er du i tvivl om, hvad du skal benytte dit sabbatår til? Så er et højskoleophold et godt bud, da du både kan få uforglemmelige oplevelser, blive en del af et fælleskab samt et stærkt fagligt og personligt boost.

Hvad er fordelene ved at tage på højskole? 

Drømmer du om at opleve en masse nye ting? Ønsker du at få nye relationer verden over? Så er et højskoleophold måske det helt rigtige for dig! Der er mange fordele ved at tage på højskole. En af fordelene ved et højskoleophold er b.la., at du får muligheden for at opleve en masse nye seværdigheder, kulturer og forskellige lande. På mange højskoleophold kan du nemlig selv vælge, om du ønsker at rejse i flere forskellige lande undervejs i dit ophold, eller om du ønsker at blive i et enkelt land. Der er både fordele og ulemper ved begge ting. Vælger du at rejse i flere lande, får du muligheden for at opleve en masse forskellige kulturer og seværdigheder. Vælger du en højskole, hvor du skal være i det samme land, får du en unik indsigt i en specifik kultur og landets traditioner. Herudover er et højskoleophold altid en god mulighed for at skabe nye relationer på tværs af landegrænser, som kan vare for livet. 

Hvad kan jeg opleve i New Zealand?

I New Zealand kan du opleve store dele af landet fra nord til syd på en intens rundrejse i den storslåede natur. Undervejs i dit ophold i New Zealand kan du lære om Maori-folkets historie og kultur.

Er din destination New Zealand, er Queenstown en af de byer, som du bør opleve. Queenstown er også ”stedet”, hvor man skal bo på Sydøen. Det er her, alting sker, hvor man inden for en lille rækkevide kan opleve en masse ting - herunder vandreture, bungyjump, jetboating, mountainbiking, shopping, cafébesøg og natteliv. Alt er lige udenfor døren.

Man opholder sig meget i større grupper, mens man er på højskole, da man jo tager afsted med en større gruppe. Har man dog et ønske om at opleve New Zealand i mindre grupper eller på egen hånd, er dette også en mulighed. 

Hvad kan jeg lære på et højskoleophold?

På et højskoleophold kan du både lære at udvikle og rykke dine egne personlige grænser, men man kan også vælge ophold, hvor du har specifikke læringsforløb. Dette kan eksempelvis være læringsforløb inden for kommunikation, personlig udvikling eller retorik. Dette er helt op til dig, og kommer an på, hvad du ønsker at få ud af dit ophold.

Hvor kan jeg finde et højskoleophold til New Zealand?

Der findes mange forskellige udbydere, som udbyder højskoleophold til New Zealand. For at give en hjælpende hånd i din søgen efter det rigtige højskoleophold for dig, har vi på denne side samlet en række forskellige udbydere. På denne måde har du muligheden for at opveje fordele og ulemper ved de forskellige højskoler, og finde det ophold som bedst imødekommer dine behov og ønsker. Det kan eksempelvis være, at du ønsker at rejse på et bestemt tidpunkt, modtage former for undervisning undervejs på højskolen eller at opholdet varer en specifik længde.