Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Vil du studere grafisk design, hvor og når du har lyst?

Hvis du drømmer et arbejde som grafisk designer, art director, webdesigner eller CAD konstruktør, men har ikke tid til almindelig undervisning, eller bord i udlandet? Så er grafisk design fjernundervisning lige dig. Med en uddannelse i grafisk design, opnår du kompetencer, til lige netop det job, du går og drømmer om.

Med grafisk design fjernundervisning lærer du at arbejde i programmer som Photoshop, InDesign og Illustrator. Du lærer om hvordan du laver logoer, visitkort, brochures, web grafiker mv. Du kan bruge dine kompetencer både på print og web.

Grafisk design fjernundervisning giver dig mulighed for at lærer de grundlæggende principper og standarder inden for grafisk design. Når du har det grundlæggende på plads, kan du begynde at arbejde med de mere avancerede projekter.

Lige meget hvilken uddannelse du vælger, skal du nok være klar på, at det meste af dit arbejde kommer til at foregå i Adobe Creative Cloud, som du skal have købt til din pc.

Grafisk design fjernundervisning – hvad lærer du?

Målet med uddannelsen i grafisk design, og at tage det online, er at give dig et grundlæggende indblik i fagområdet. Du lærer både om traditionelle studier i grafisk design og layout, sammen med de nyeste multimedieteknologier, og hvordan du bruger dem i din hverdag.

Alt efter hvilken uddannelse du vælger, kan du specialisere dig inden for specifikke mener, som fx foto og farvelære, markedsføring, reklame og kunsthistorie. Du vil ofte finde fag som:

  • Introduktion til programmer som Photoshop og Indesign
  • Logo design
  • Hvordan du laver et magasin, ebook, visitkort mv.
  • Kunsthistorie
  • Computer design

Du bliver skarp på de nyeste værktøjer inden for grafisk design, og får en uddannelse, du kan tage direkte ud i virkeligheden. Med grafisk design fjernundervisning gennemgår du de forskellige teknikker, og lærer at arbejde med de programmer, der almindeligvis anvendes i branchen. Du får et solidt indblik i grafisk design både historisk og aktuelle udvikling.

Alt efter din uddannelsesvalg, kan du også komme til at lærer om markedsføring og reklame, som du kan bruge i sammenhæng med grafisk designer, og dermed bliver et attraktivt aktiv for virksomhederne.  

Studer grafisk design fjernundervisning

Med grafisk design fjernundervisning, er det muligt for dig at læse grafisk design, uden at skulle flytte for det. Du kan uddannelsen på distance, hvilket betyder du ikke behøver at være i nærheden af skolen, men kan bevæge dig rundt i verden, som du har lyst til.

Det eneste som behøves er en computer med internetopkobling og en stor portion selv-disciplin. At studere på distance lyder måske enkelt, men det kræver ligeså meget af dig som studerende, som hvis du studerede på en højskole eller et universitet. En af fordelene er dog, at du kan arbejde imens uden at føle dig låst af forelæsninger og et fastlagt skema.

Hvilken type Grafisk design fjernundervisning skal du vælge?

Du kan vælge at tage grafisk design fjernundervisning på mange forskellige niveauer. Hvad du skal vælge, handler om dine ambitioner med grafisk design. Hvis det mere er et hobbyprojekt, kan du vælge et at tage et kursus eller et højskoleophold, med fokus på det. Hvis du modsat ønsker at arbejde med det på fuldtid, kan du tage en hel uddannelse enten på en erhvervsskole, professionshøjskole eller på universitet.

På erhvervsskolerne finder du i dag uddannelser i design, grafisk formgivning og CAD. Disse uddannelser er meget praktiske, hvorfor fjernundervisning ikke er fuldstændig muligt.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Relaterede kategorier