Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Sted
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-16 af 16
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Genetics er studiet af menneskets grundstof

Genetics eller genetik er studiet af menneskets biologi og arv. Du beskæftiger dig altså med det menneskelige genom og studerer menneskets genetik og alt hvad det indebærer. 

Du lærer altså, hvordan DNA'et indeholder information omkring vores arvelighed i alt lige fra øjen- og hårfarve til personlige karakteristika. På et genetics studie kan du læse alt lige fra klassisk genetics, molekulærgenetik, populationsgenetik og bioinformation. Du kan også vælge at fokusere på genetics inden for planter, evolutions-genetics eller indenfor medicin og sundhed. 

studér genetik i udlandet

Læs et genetics studie i udlandet

Drømmer du om at kombinere dit studie med et udlandsophold? Så læs med her! Det at studere genetics i udlandet er nemlig oplagt. Især lande som Australien, USA og Storbritannien er kendte for deres studier i genetik, hvorfor du bestemt bør tjekke dem ud. Et genetics studie i udlandet giver dig mulighed for at læse en bachelor på tre, hvor du i Danmark kun kan læse genetics som en specialiseret overbygning.